Liiklustalgud: kus on Ida-Virumaa inimesed märganud kõige rohkem liiklusrikkujaid? (1)

Põhjarannik
Copy
Politsei mõõtmas kiirust Jõhvis Põllu tänaval 2022. aasta sügisel liiklustalgute ajal. Ka tänavu on sama tänav politsei tähelepanu all.
Politsei mõõtmas kiirust Jõhvis Põllu tänaval 2022. aasta sügisel liiklustalgute ajal. Ka tänavu on sama tänav politsei tähelepanu all. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Sellest esmaspäevast käivitunud liiklustalgute raames võtab politsei tähelepanu alla kohad, mille kohta on inimesed teada andnud, et seal toimub palju liiklusrikkumisi.

Sel aastal märgiti lehel www.liiklustalgud.ee 2400 kohta, kus on nähtud kiiruseületajaid. Pooled tähelepanekud olid Harjumaa eri paikadest, järgnesid Tartumaa 531 ning Pärnumaa ja Ida-Virumaa 114 teatega.

Politseikolonelleitnant Sirle Loigol on hea meel, et inimesed tulevad juba kaheksandat korda politseile appi ja annavad kihutajatest teada. "Murelikuks teeb, et teadete kirjeldustest paistavad eriti silma kiiruseületamised koolide ja lasteaedade läheduses. Politseinikud pööravad kindlasti nendele kohtadele liiklustalgutel erilist tähelepanu, veendumaks, et hommikustel tipptundidel oma lapsi kooli viivad vanemad ei seaks teisi koolijütse ohtu," sõnas Loigo.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles