Õpetajad õppisid koolivaheajal kasutama tehisaru võimalusi

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Üks töötuba kandis pealkirja "Kas tehisaru saab millestki aru?". Saab küll, aga sada protsenti tehisabilist usaldada ei saa.
Üks töötuba kandis pealkirja "Kas tehisaru saab millestki aru?". Saab küll, aga sada protsenti tehisabilist usaldada ei saa. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Alutaguse valla haridusmessil, mis tõi Mäetagusele kokku 140 pedagoogi üle maakonna, osutus kõige populaarsemaks teemaks tehisaru, mis aitab lihtsustada õpetaja tööd ja muuta tunnid huvitavamaks.

Teisipäeval sai Mäetaguse põhikoolis osaleda kaheksateistkümnes töötoas, mis olid väga eripalgelised, alates sellest, kuidas liikudes matemaatikat õppida, ja lõpetades käitumisprobleemidega toimetulekust. Tervelt kolm töötuba oli pühendatud tehisarule. Illuka kooli õpetaja Katrin Pool jagas kolleegidele praktilisi näpunäiteid, kuidas tehisaru enda kasuks tööle panna.

"Olen mitme aine õpetaja, hetkel õpin Tartu ülikooli magistrantuuris ajaloo ja ühiskonnaõpetuse õpetajaks. Kuna annan ka arvutiõpetust, siis üks minu süvendatud huvidest on tehisintellekt, mis jõuab üha rohkem kooli," selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles