Ida-Virumaa noortele suunatud suursündmus tuleb taas

Põhjarannik
Copy
Eelmisel aastal kuulutati aasta tegijaks Kohtla-Järve gümnaasiumi abiturient Mirtel Põdra, kes paistis silma oma õppeedukuse, lauluoskuse ja kohalikku kultuuriellu panustamisega. Laureaati õnnitles tollane Kohtla-Järve linnapea Virve Linder.
Eelmisel aastal kuulutati aasta tegijaks Kohtla-Järve gümnaasiumi abiturient Mirtel Põdra, kes paistis silma oma õppeedukuse, lauluoskuse ja kohalikku kultuuriellu panustamisega. Laureaati õnnitles tollane Kohtla-Järve linnapea Virve Linder. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Ida-Viru koolidel on rõõm teatada, et 3. juunil toimub taas edukate noorte tunnustusgala. Kandidaate saab esitada veel 10. maini.

Tunnustusgala eesmärk on tõsta esile noori, kes on silma paistnud oma asjalikkuse, ettevõtlikkuse ja saavutustega.

Selle sündmuse idee tekkis 2022. aastal, kui kuue Ida-Virumaa gümnaasiumi õpilasesindused tundsid, et maakonnas on noortele vaja pidulikku ja väärikat tunnustussündmust. Koostöös Ida-Virumaa omavalitsuste liidu ja maakonna noorsootöötajatega sündis Ida-Virumaa noorte tunnustusgala, mis tänavu toimub 3. juunil Kohtla-Järve kultuurikeskuses.

Galal tunnustatakse noori erinevates kategooriates, nauditakse vaheesinejate etteasteid ja kuulatakse põnevaid podcast'e.

Kandidaate võivad esitada kõik juriidilised ja füüsilised isikud (sh noored ise, lastevanemad, organisatsioonid, koolid, kohalikud omavalitsused jne) üheksas kategoorias: aasta kodanikujulgus, aasta noor juhendaja, aasta vabatahtlik, aasta kultuuritalent, aasta sporditalent, aasta tegija, aasta noorte rühm, aasta noor rohepööraja ja aasta noor ettevõtja. Kandidaadi esitamise vormi saab täita Ida-Virumaa omavalitsuste liidu veebilehel.

Eelmisel aastal esitati tunnustuskonkursile 39 kandidaati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles