Narva volikogu valmistub abilinnapea Messurme Pissarevat umbusaldama

Ilja Smirnov
Copy
Messurme Pissareva.
Messurme Pissareva. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Eestikeelsele õppele üleminekust ja kvalifitseeritud õpetajate puudusest tingitud hariduskriisi valguses on Narva volikogus kasvamas rahulolematus haridusvaldkonna vastse abilinnapea Messurme Pissarevaga. Talle oli plaanis umbusaldust avaldada juba eelmisel nädalal, ent see otsus lükati ajutiselt edasi ja poliitilised kõnelused jätkuvad.

Vähem kui sada päeva 3500eurose palgaga Narva abilinnapea ametis olnud Messurme Pissareva ütles Põhjarannikule, et on kavandatavast umbusaldamisest kuulnud. "Kui avaldavad, siis avaldavad," vastas ta ajakirjaniku küsimusele näilise rahuga, kinnitades, et tunneb end oma praeguses ametis hästi.

"Poliitametis on umbusaldamine normaalne asi. See ei tähenda, et sa töötad halvasti, vaid see on poliitiline instrument, nii et mina suhtun sellesse täiesti rahulikult. Peamine, et teeksin oma tööd hästi, tunneksin oma tööd. Ma suhtun austusega kõikidesse, isegi neisse, kes mulle umbusaldust avaldavad, sest see ei ole mingi isiksuste konflikt, vaid tööprotsess," kommenteeris Pissareva.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles