Kohtla-Järve linnavõimud palusid Kohtla-Järve gümnaasiumi õpilastelt ja õpetajatelt vabandust

Copy
Henri Kaselo palus Kohtla-Järve gümnaasiumilt vabandust linnavalitsuse hoones filmivõtete keelamise pärast. Sel päeval asendas Kaselot linnapeana abilinnapea Evelyn Danilov.
Henri Kaselo palus Kohtla-Järve gümnaasiumilt vabandust linnavalitsuse hoones filmivõtete keelamise pärast. Sel päeval asendas Kaselot linnapeana abilinnapea Evelyn Danilov. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kohtla-Järve linnajuhid eesotsas linnapea Henri Kaseloga käisid sel nädalal Kohtla-Järve gümnaasiumis, et paluda vabandust selle eest, et linnavalitsuse hoonesse õppefilmi tegema tulnud õpilased ja õpetajad eelnevast kokkuleppest hoolimata majast välja kihutati.

Kohtla-Järve linnavalitsus teatas ühismeedias, et filmivõtted jäid ära ennekõike linnavalitsuse sisekommunikatsiooni puudujääkide ja lühikese etteteatamisaja tõttu. "Linnavalitsuse esindajad vabandasid õpilaste ja õpetajate ees ning pakuti koostööks uut aega, et filmivõtted siiski teoks teha. Linnavalitsus väljendas oma soovi jätkata tulevikus koostööd Kohtla-Järve gümnaasiumi kooliperega, et pakkuda õpilastele erinevaid võimalusi enesearenguks ja õppetöö mitmekesistamiseks," edastas linnavalitsus.

Kohtla-Järve gümnaasiumi direktor Hendrik Agur ütles, et vabandus võeti vastu. "Ega meil ei ole mingit soovi linnavalitsusega sõjakirvest õhus hoida," ütles ta, märkides, et oli kena, et linnavalitsus eesotsas linnapeaga sai eksimusest aru ja palus toimunu pärast vabandust.

Tagasi üles