VIDEO ja PILDIGALERII 5miinust pani üllatusesinejana vägeva punkti Kohtla-Järve suurimale rahvapeole

Copy
Kohtla-Järvel keemikute päeva kontserdi üllatusesinejaks olnud 5MIINUST näitas oodatult laval ka Veissoni tantsu.
Kohtla-Järvel keemikute päeva kontserdi üllatusesinejaks olnud 5MIINUST näitas oodatult laval ka Veissoni tantsu. Foto: Erik Gamzejev / Põhjarannik

Kohtla-Järve suurimale rahvapeole, keemikute perepäevale, pani laupäeva hilisõhtul üllatusesinejana punkti Eestit tänavu Eurovisiooni lauluvõistlusel esindanud 5miinust ja kuigi Puuluupi seekord polnud, ei jäänud peole kogunenud mitmel tuhandel inimesel Veissoni-tants nägemata.  

Kohtla-Järve kultuurikeskuse ette püsitatud suurel välilaval esinesid enne üllatusartisti Eesti popmuusikute koorekihti kuuluvad Birgit Sarrap, Getter Jaani, Uku Suviste ja Tanel Padar, kes kõik on samuti Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel esindanud. 

Enne neid olid õhtusel kontserdil laval Kohtla-Järve gümnaasiumi noorteorkester ja solistid, kes esitasid põhiliselt nii Eesti kui teiste riikide Eurovisiooni laule.

Viru Keemia Grupi eestvedamisel korraldatav keemikute perepäev on aastakümnetega kujunenud Kohtla-Järve linna suurimaks rahvapeoks, mis toob kokku tuhandeid inimesi. Päeval toimus jalgpalliturniir ja teised spordivõistlused. Ettevõtte tunnustas oma tublimaid töötajaid aukeemiku tiitliga.  

Tagasi üles