Kiviõli riigikooli uus direktor tuleb haridusministeeriumist

Põhjarannik
Copy
Ave Szymanel.
Ave Szymanel. Foto: Haridus- ja teadusministeerium

Haridus- ja teadusministeeriumi konkursi läbi viinud komisjon valis Kiviõli riigikooli uueks direktoriks Ave Szymaneli, kes on praegu ametnik haridus- ja teadusministeeriumis.

Komisjoni hinnangul rääkis Ave Szymaneli kasuks kindel ettekujutus kooli arengu kujundamisest, süsteemne mõtlemine ning avatud ja koostööle suunatud suhtlus.

"Kooli toimimisel ja arendamisel on oluline õigel ajal kaasata eri osapooli planeeritavatesse tegevustesse ning selgitada välja ootused, mis aitavad arendada meeskondade omavahelist koostööd ja kommunikatsiooni. Tahan toetada kooli meeskondasid ning luua turvalise ja hooliva töökeskkonna," sõnas Szymanel ning lisas: "Kiviõli riigikooli puhul tuleb lähtuda piirkonna eripärast ning juba hästi toimivast põhimõttest, et kool loob tingimused ettevõtlike ja loovate noorte inimeste arenguks, eneseteostuseks ning liikumiseks järgmisele haridustasemele. Lisaks on oluline tagada sujuv üleminek eestikeelsele õppele."

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles