Kohtla-Järve linnapeal tuleb veel kolm nädalat teha ka abilinnapea tööd

Erik Gamzejev
Copy
Kohtla-Järve linnapea Henri Kaselo kõrval asub Alevtina Jermakova abilinnapeana tööle alles alates 20. juunist.
Kohtla-Järve linnapea Henri Kaselo kõrval asub Alevtina Jermakova abilinnapeana tööle alles alates 20. juunist. Foto: Erik Gamzejev / Põhjarannik

Kohtla-Järve volikogu kinnitas uueks abilinnapeaks hariduse ja kultuuri alal Alevtina Jermakova, kes asub aga tööle alles 20. juunist, kuna peab enne seda lõpetama oma projektijuhitöö ülesanded Kersti Võlu koolituskeskuses.

Kohtla-Järve abilinnapea koht jäi vabaks maikuu alguses, kui selles ametis ohtralt kriitikat pälvinud Eesti üks paremaid keskmaajooksjaid Deniss Šalkauskas otsustas ametist lahkuda, kuna ta enda sõnul ei teadnud seda kohta vastu võttes, et see nii palju aega nõuab ja treenimiseks vähe aega jätab. Henri Kaselo on maikuust alates täitnud põhiliselt ise ka abilinnapea töökohustusi, aga osaliselt tuli tal enda sõnul seda teha ka siis, kui Šalkauskas ametis oli, sest viimasel puudusid vähimadki kogemused ja oskused selle ameti jaoks.

Jermakova sai volikogus suure toetuse

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles