Sinimäe põhikooli staadionile kavandatakse vabaajakeskust

Põhjarannik
Copy
Praegu on Sinimäe staadionil noorte jaoks põhiline tõmbenumber skate-park, edaspidi võiks seal hoopis rohkem tegutsemisvõimalusi olla.
Praegu on Sinimäe staadionil noorte jaoks põhiline tõmbenumber skate-park, edaspidi võiks seal hoopis rohkem tegutsemisvõimalusi olla. Foto: Alar Tasa

Narva-Jõesuu linn küsib piirkondlike algatuste toetusmeetmest raha, et Sinimäe põhikooli oluliselt uuendada ja täiendada.

Kavas on rekonstrueerida olemasolev staadioniring ning rajada jalgpalliväljak, alad kergejõustiku harrastamiseks ja pealtvaatajate tribüünid.

Ehitatakse ka abihooned, kus on harrastajate WC ja riietusruumid ning tarvikute ja töövahendite hoiuruumid. Lisaks staadioniringile, kus saab harrastada kergejõustikualasid, ja jalgpalli muruväljakule on staadioni kõrvale planeeritud välijõusaal, skate-park, kunstmuruväljakuga multispordiväljak korv- ja jalgpalli mängimiseks, välijõusaal ning tennise- ja võrkpalliplats.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles