Kohtla-Järve noortekeskus kutsub huvilisi "Noortefestile" registreeruma

Copy
Mullusel "Noortefestil" pakkusid lastele ja noortele enim huvi Viru vangla ja päästjate pakutud tegevused ning väljapanekud.
Mullusel "Noortefestil" pakkusid lastele ja noortele enim huvi Viru vangla ja päästjate pakutud tegevused ning väljapanekud. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve noortekeskuse korraldatav "Noortefest" toimub tänavu 14. septembril, ent osalemisavaldusi saab esitada juba praegu.

Eelmisel aastal kolis festival noortekeskuse territooriumilt Ahtme linnaväljakule ning sellest võttis osa sadu huvilisi, kes kõik leidsid endale huvipakkuvat tegevust.

Noortekeskuse direktori Alissa Linteri sõnul seatakse ka tänavu suurel linnaväljakul sisse erinevad teemaalad, kus huvi- ja spordiklubid ning kultuuriasutused oma tegevust tutvustavad. Kohtlajärvelased ja linna külalised saavad tutvuda pakutavate vaba aja veetmise võimalustega, vaadata kohalike artistide etteasteid ja noorsportlaste demonstratsioonesinemisi ning osaleda külaliste ja noortekeskuse töötajate korraldatavates töötubades.

"Ruumi on linnaväljakul palju ning mullust kogemust arvesse võttes püüame eelseisva noortefestivali programmi veelgi mitmekesistada ja hakkame selleks aegsasti valmistuma. Meil on igasuguse koostöö üle hea meel ning oleme avatud kõikidele ettepanekutele ja ideedele," rääkis Linter.

Festivalil osalemise soovist saab 26. augustini teada anda e-posti aadressil alissa.linter@kjnk.ee või telefonil 5836 0686.

Tagasi üles