Narva linnapea ettepanekut piiripunkti öine töörežiim taastada Tallinnas kuulda ei võetud

Copy
imesed seisavad Narva piiripunkti juures tundide viisi järjekorras, kuid ei pruugi enne öö tulekut ikkagi üle piiri pääseda, kuna ööseks pannakse piiripunkt kinni.
imesed seisavad Narva piiripunkti juures tundide viisi järjekorras, kuid ei pruugi enne öö tulekut ikkagi üle piiri pääseda, kuna ööseks pannakse piiripunkt kinni. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva linnapea Jaan Toots on veendunud, et ööseks suletava piiripunkti juures looklev kottide ja kohvritega inimeste järjekord on Eesti poole süü. Sestap pöördus ta siseministeeriumi poole ettepanekuga piiripunkti öine töörežiim taastada.

Narva linnapea Jaan Toots ütles kohtumisel ajakirjanikega, et Narva piiripunkti endine töörežiim tuleks taastada ehk piiripunkt taas ka öösiti tööle panna. Väidetavalt jaganud ta seda mõtet telefoni teel ka siseministeeriumi kantsleri Tarmo Miilitsa ning politsei- ja piirivalveameti (PPA) peadirektori Egert Belitševiga.

"Siseministeeriumi kantsler ütles, et nad arutavad seda, nii et selline võimalus on olemas. See on juba nagu Eesti poole süü, et õhtuks siia järjekord jääb," märkis Toots.

Tagasi üles