Jõhvi ja Toila elanikelt küsitakse arvamust kahe valla liitumise kohta

Copy
Jõhvi ja Toila ühinemise peamiseks argumendiks on toodud seda, et kahe omavalitsuse elanike elukorraldus on seotud mõlema vallaga. Kui Toila inimesed käivad Jõhvis tööl ning erinevaid teenuseid saamas, siis paljude jõhvilaste jaoks on Toila harjumuspärane puhkamise ja lõõgastumise paik. Fotol naudib publik läinud suvel toimunud maakonna üht suuremat muusikasündmust "Viru laul 2024".
Jõhvi ja Toila ühinemise peamiseks argumendiks on toodud seda, et kahe omavalitsuse elanike elukorraldus on seotud mõlema vallaga. Kui Toila inimesed käivad Jõhvis tööl ning erinevaid teenuseid saamas, siis paljude jõhvilaste jaoks on Toila harjumuspärane puhkamise ja lõõgastumise paik. Fotol naudib publik läinud suvel toimunud maakonna üht suuremat muusikasündmust "Viru laul 2024". Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi ja Toila valla elanikud saavad oma arvamuse kahe omavalitsuse võimaliku liitumise kohta välja öelda novembri keskpaigas toimuval rahvaküsitlusel.

Küsitlusele saab vastata nii elektrooniliselt kui ka paberil. Elektrooniline küsitlus kestab veebikeskkonnas VOLIS 11.-16. novembrini. Paberil saab oma arvamuse öelda küsitluspunktis, mis on mõlemas vallavalitsuses avatud 14., 15. ja 17. novembril.

Avatud vaid üks küsitluspunkt

Tagasi üles