Kelmid kasutavad pettustes ohvrite lapsi

Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

10. oktoobril helistas politseiuurijana esinenud kelm Narvas elavale naisele ning rääkis, et naise tütar olla otsa sõitnud võõrale lapsele. Lapse isa olevat valmis avalduse tagasi võtma, kui naine maksab kohe 5000 eurot. Lisaks helistas naisele kelm, kes esines tema tütrena. Naist juhendati, et ta peab tütrele saatma voodipesu, mille hulgas oleva padjapüüri sisse tuleb peita küsitud 5000 eurot. Proua pakkis oma säästud voodipesu vahele ning andis need üle tema kodu juurde tulnud võõrale inimesele. Kahju on 5000 eurot.

Analoogne juhtum leidis aset päev varem, 9. oktoobril ka teise Narvas elava naisega, kes andis tema ukse taha tulnud kelmile üle 8800 eurot ja 1300 USA dollarit.

Mõlemat juhtumit uurib politsei kriminaalmenetluses.

Purjus naine virutas elukaaslasele

9. oktoobril sai politsei väljakutse Narva korterisse, kus joobes 56aastane naine oli tömbi esemega löönud oma elukaaslast. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni.

Mees ründas oma ema

10. oktoobril sai politsei väljakutse Narva Kreenholmi tänava korterisse, kus mees oli rünnanud oma ema. Politsei selgitab kõik täpsemad üksikasjad välja edasises uurimises.

Iisakus varastati kütust

Politsei sai teate, et 4. oktoobril varastati Alutaguse vallas Iisaku alevikus Tartu maanteel kütusemahutist diislikütust. Kahju on ligikaudu 350 eurot.

Turvamees märkas auto juures askeldamist

11. oktoobril märkas G4S töötaja valvekaamerast Narvas Tallinna maanteel asuva kaupluse parklas seisnud veoauto juures kahtlast tegevust. Asja uurima minnes kedagi kohapeal ei olnud, kuid sõidukil oli lõhutud aken. Tekitatud kahju on selgitamisel.

Unustatud kott viidi politseisse, kadunud oli telefon

9. oktoobril unustati Narvas Rakvere tänava ühiselamusse õlakott mobiiltelefoni ja teiste esemetega. Kui omanik järgmisel päeval kotti otsima läks, oli see vahepeal leiuna politseisse toodud. Mees avastas, et kotist olid kadunud mobiiltelefon Redmi Midnight Black ja taskunuga. Kahju on ligikaudu 210 eurot.

Märksõnad

Tagasi üles