Toila valla aukodanikuks valiti spaahotelli juht Jaak Pruunes

Copy
Jaak Pruunesele andsid aukodaniku auraha ja tunnistuse üle Toila vallavolikogu esimees Etti Kagarov ja vallavanem Eve East. Aukodanikule on määratud ka ühekordne rahaline preemia 2500 eurot. Valla aastapäeva kontsertaktus toimus reede õhtul kaevandusmuuseumis.
Jaak Pruunesele andsid aukodaniku auraha ja tunnistuse üle Toila vallavolikogu esimees Etti Kagarov ja vallavanem Eve East. Aukodanikule on määratud ka ühekordne rahaline preemia 2500 eurot. Valla aastapäeva kontsertaktus toimus reede õhtul kaevandusmuuseumis. Foto: Maila Meldre

"Võtsin selle tiitli vastu raske tundega. Nüüd ma ei tohi enam kihutada ega vanduda, pean ainult naeratama," kommenteeris Jaak Pruunes endale omasel muhedal moel, kuidas aukodanikuks saamine kohustab kogu aeg mainele mõtlema.

"Ainus, mis mind lohutab, on see, et vallavolikogus ei olnud ühtegi vastuhäält − kõik olid nõus. Vähemalt võeti ühehäälselt vastu, nagu parteikongressil ikka käib," lisas ta.

Valla aukodaniku 2024 tiitel anti üle Toila valla aastapäeval, mil avaldati tänu ja tunnustust inimestele, kes on erinevate tegude või igapäevase tööga panustanud sellesse, et vallas oleks hea elada.

Tagasi üles