Narva Trans küsib linnalt toetuseks kuuekohalist summat

Copy
Nikolai Burdakov.
Nikolai Burdakov. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jalgpalliklubi Narva Trans president Nikolai Burdakov palub Narva linnapeale, volikogu esimehele ja linnavalitsuse kultuuriosakonna juhatajale saadetud pöördumises lisada tuleva aasta linnaeelarvesse klubi toetuseks 117 172 euro suurune summa.

Pöördumises on kirjas, et Narva Trans tegutseb pidevalt linna taristu parandamise nimel, ent Kalev-Fama staadioni korrashoiuks ja haldamiseks ning eelkõige linnavara säilitamiseks ja arendamiseks tehtavad kulutused käivad klubile üle jõu.

Kirjas on ära toodud ka Kalev-Fama staadioni ja klubi enda ülalpidamiseks tehtavate kulutuste loetelu: seitsme treeneri ja abipersonali palgad, murukatte ja tribüünide hooldus, elektrikulud. Kokku palub Burdakov lisada järgmise aasta linnaeelarvesse klubi toetuseks 117 172 eurot, millest 67 172 eurot läheks staadioni ülalpidamiseks ja 50 000 eurot klubile endale.

"Meie klubi on piirkonna suuremaid mittetulunduslikke maksumaksjaid, tagades piirkonnas kümneid töökohti ja tagastades igal aastal linnakassasse 100 000 eurot," märgib Burdakov pöördumises.

Tagasi üles