Toila valla merekonteineris noortekeskus lööb Euroopas laineid

Copy
Merekonteineris noortekeskus on kaks suve liikunud kohtadesse, kus Toila valla noored aktiivselt kogunevad. Pilt on tehtud avamisel, kus projektis osalenud koolinoortel oli põhjust rõõmus ja uhke olla.
Merekonteineris noortekeskus on kaks suve liikunud kohtadesse, kus Toila valla noored aktiivselt kogunevad. Pilt on tehtud avamisel, kus projektis osalenud koolinoortel oli põhjust rõõmus ja uhke olla. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Toila valla mobiilne noortekeskus pääses üleeuroopalisel konkursil finalistide hulka, pistes rinda teiste uuenduslike ja arukate projektidega, mis elu maal paremaks teevad.

Merekonteinerist sai noortekeskus Toila valla 13-16aastaste noorte ja Eesti kunstiakadeemia tootedisaini magistrantide koostöös ning see on kaks suve liikunud kohtadesse, kus noored aktiivselt kogunevad.

Liikuva noortekeskuse idee algatasid koolinoored ise. Nad kandsid ka võtmerolli mudeli väljatöötamises, Kirderanniku Koostöökogult Leaderi toetuse taotlemises, partnerite leidmises ning sise- ja väliskujunduse kavandamises.

Tagasi üles