Jõhvi võimude vastu tuli meelt avaldama poolsada inimest

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõhvi võimude tegevuse vastu protestival meeleavaldusel osales ligikaudu poolsada inimest.
Jõhvi võimude tegevuse vastu protestival meeleavaldusel osales ligikaudu poolsada inimest. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik.

Reede hommikul kell 10 kogunes Jõhvi vallamaja ette ligikaudu poolsada inimest protestima vallavalitsuse poliitika vastu. 

Meeleavaldajad avaldasid pahameelt valla eelarve ebamõistliku kulutamise ning onjupojapoliitika vastu ametikohtade jagamisel. 

Vaatamata protestijate nõudmisele vallavanem Martin Repinski nendega rääkima ei tulnud. 

Keskerakonna nimekirjas riigikogusse kandideeriv Repinski sõnas Põhjarannikule, et kavatses alguses välja minna, aga kui nägi, et protestijad on põhiliselt tema poliitilised konkurendid, siis ei pidanud ta seda vajalikuks.

Meeleavalduse kokkukutsuja ja põhikõneleja oli Pavel Prokopenko, kes kandideerib sotside ridades ka riigikogusse. Kõnelejate seas oli ka Eesti200 nimekirjas kandideeriv Nikita Lumijõe ja Reformierakonna kandidaat, endine Jõhvi vallavanem Aivar Surva.

Meeleavaldajate seas oli ka mitmeid Jõhvi vallavolikogu opositsiooni liikmeid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles