Võiduka päeva lõõgastav lõpp - Jõhvi võimuliit tähistab võimulejäämist

Erik Gamzejev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõhvi võimuliit tähistab tagandamiskatse edukat tõrjumist kohvikus Alzur. ERIK GAMZEJEV
Jõhvi võimuliit tähistab tagandamiskatse edukat tõrjumist kohvikus Alzur. ERIK GAMZEJEV Foto: 20180925_203804

Teisipäeva hommikul edukalt võimult kukutamise katse tõrjunud Jõhvi võimuliit kogunes eile õhtul keskväljakul asuvasse kohvikusse Alzur võimule jäämist tähistama.

Ühise laua ääres olid nii võimuliidu saadikud eesotsas ametist kukutamise katse üleelanud volikogu esimehe Eduard Eastiga kui ka vallavalitsuse liikmed Martin Repinski, Viktoria Tsventarnaja, Jelena Bezvoditskaja kui Max Kaur, keda kõiki tahtis opositsioon samuti edutult ametist maha võtta.

Samas oli ka näiteks Allan Mänd, kelle häälega arvestas opositsioon, kuid kes jättis mõlemal umbusaldushääletusel oma hääle sootuks andmata.  Samas oli ka näiteks Roman Graf, kes oli küll vastu Eduard Easti umbusaldamisele, kuid Martin Repinski küsimuses ei hääletanud.

Poole üheksa paiku õhtul olid laual suupisted, magustoidud, kohvi- ja teetassid, pokaalid ja mõned pitsid. Pooltühj liitrine viinapudel kadus Põhjaranniku saabudes mingil põhjusel laua alla.  Pits viina sellise päeva puhul pole patt! Lõõgastav õhtu kohvikus liidab ilmselt veelgi võimuliitu ja annab  energiat antud lubaduste täitmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles