VIDEO Põlevkivitööstust tabas tantsuhoog

Erik Gamzejev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osa tantsuvideo episoode võeti üles augusti lõpus toimunud kaevurite päeva pidustustel kaevandusmuuseumis. MATTI KÄMÄRÄ
Osa tantsuvideo episoode võeti üles augusti lõpus toimunud kaevurite päeva pidustustel kaevandusmuuseumis. MATTI KÄMÄRÄ Foto: Põhjarannik

Eesti põlevkivitööstuse kahe suurema hiiu, Eesti Energia ja Viru Keemia Grupi töötajad, tegid ühise tantsuvideo projekti "Eesti tantsib" raames.

Vaata Eesti Energia ja Viru Keemia Grupi töötajate tantsuvideot SIIT

Videoklipis lüüakse tantsu Auveres paiknevas põlevkivi ühendlaos, Tallinnas Lelle tänaval asuva  Eesti Energia peakontori terrasil ja VKG Petroteri õlitehase taustal. Ligemale kahe minuti pikkuse video lõpukaadrid on filmitud augusti viimasel pühapäeval Kohtla-Nõmmel kaevandusmuuseumis toimunud kaevurite päeva pidustustel. Video moraal on, et tööstusmaastik sobib tantsimiseks tantsupõrandast paremini.

2004. aastal  tõi Leigo järvemuusikale palju huvilisi kokku ansambli No Big Silence´i elavas esituses helide saatel järve kaldal toimunud suurte masinate muusika, kus oma osa oli järve kaldal mürisenud ja koppasid liigutanud ekskavaatoritel.  Põlevkivikarjääri hiidekskavaatorid suudaksid pakkuda veelgi vägevama etenduse. Jääme järgmisena ootama nende tantsuvideot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles