Eakale naisele otsa sõitnud veoautojuht põgenes

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Matti Kämärä
Foto: Matti Kämärä

Teisipäeval kella 14.50 paiku sai politsei teate, et Narvas Suurel tänaval on pikali raskes seisundis eakas naisterahvas, kes on tõenäoliselt saanud löögi veoautolt.

Abitusse seisundisse jäetud 78-aastase naise leidsid läheduses töötavad inimesed, kes helistasid Häirekeskusesse ja kutsusid abi. Raskes seisus naine viidi haiglasse.

„Eaka inimese abita jätmine on äärmiselt küüniline tegu. Suur tänu inimestele, kes helistasid 112 ja abivajajast teada andsid. Teeme endast kõik, et võimalikult kiiresti tuvastada sõiduk ja sündmuskohalt lahkunud autojuhi isik,“ sõnas Narva politseijaoskonna avariipolitseinik Raivo Vološtšuk soovitades autojuhil ise politseisse pöörduda ja oma teo eest vastutuse võtta.

Politsei palub  kõiki inimesi, kel on antud juhtumi kohta infot, sellest teada anda Narva politseijaoskonna avariipolitseinikule numbril 5191 0809.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles