Kohtla-Järve esimene heategevuslaat oli edukas

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Kohtla-Järve esimese heategevuslaada korraldajate Ilona Maharramova ja Andrei Igoneni sõnul leiavad head ideed linnaelanikelt toetust ja mõistmist.
Kohtla-Järve esimese heategevuslaada korraldajate Ilona Maharramova ja Andrei Igoneni sõnul leiavad head ideed linnaelanikelt toetust ja mõistmist. Foto: Erakogu

27. aprillil toimus slaavi põhikoolis esimene heategevuslaat, mille põhieesmärk on koguda raha Kohtla-Järvelt pärit tervisepuudega tüdrukule Likale spetsiaalse voodi soetamiseks. Vajalikku summat esialgu kokku ei saadud, kuid lootust seatud eesmärk saavutada siiski on.

Ettevõtmise algataja oli ligi kaks aastat tagasi Eestis asutatud lastefond Elan. Ideed toetas Kohtla-Järve slaavi põhikool, andes vabatahtlike ja müüjate-ostjate käsutusse oma pinnad. Tänu sellele said linlased nii soodsa hinnaga esemeid soetada kui ka sõprade seltsis lõbusalt aega veeta.

"Väga suureks abiks nii laudade paikaseadmisel kui ka kogu ürituse läbiviimisel olid kooli nõukogusse kuuluvad lapsed. Üheskoos õnnestus meil luua soe ja meeldiv atmosfäär ning tänu sellele näha, kui vastutulelikud inimesed meid ümbritsevad," on heategevusfondi Elan nõukogu esimees Ilona Maharramova rahul. "Väga meeldiv on, et peale Ida-Virumaa elanike oli siia kaubitsema tulnud müüjaid isegi näiteks Tallinnast. Üles pandi üle 30 laua ning laadast võttis osa ligi poolsada müüjat. Võin täie kindlusega tõdeda, et Kohtla-Järve esimese heategevuslaada idee õigustas end igati."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles