Lüganuse vallavanem Viktor Rauam peab koolijuhi tagandamist ainuõigeks (3)

Gerli Romanovitš
, ajakirjanik
Copy
Viktor Rauam kinnitab, et praegune Lüganuse vallavalitsus ei kavatse vaatamata inimeste tohutule pahameeletormile Heidi Uustalu vallandamisotsust tühistada.
Viktor Rauam kinnitab, et praegune Lüganuse vallavalitsus ei kavatse vaatamata inimeste tohutule pahameeletormile Heidi Uustalu vallandamisotsust tühistada. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Hoolimata sellest, et rahulolematust direktori tööst vabastamise üle on avaldanud nii õpilased kui õpetajad ning Heidi Uustalu jätkamiseks on kogutud üle 1000 toetusallkirja, on vallavanem Viktor Rauam veendunud, et nad tegid ainuõige otsuse, ning kahetseb ainult seda, et ei teinud seda varem. 

Neljapäevahommikune uudis Kiviõli 1. keskkooli direktori Heidi Uustalu ametist vabastamise kohta on kaasa toonud suure pahameele- ja toetuslaine. Lisaks toetusavaldusele vallavalitsuse ees, mida nii vallavanem Viktor Rauam kui volikogu esimees Dmitri Dmitrijev on nimetanud alatuks laste poliitikasse vedamiseks, on oma toetust koolijuhile avaldanud lastevanemad, kes kogunesid samal õhtul Kiviõli koolis, õpetajad, kellest vähemalt kümme on kinnitanud enda lahkumist koos direktoriga, ja ka üle 1000 inimese, kes on alla kirjutanud petitsioonile, mis nõuab otsuse tühistamist. 

Oleks pidanud varem ametist tagandama

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles