Tallinna tervishoiu kõrgkool laiendab Kohtla-Järvel erialavalikut

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Tallinna tervishoiu kõrgkool avab Kohtla-Järvel sügisest tegevusterapeutide eriala. Pilt on tehtud eelmisel talvel toimunud aktusel, kui rektor Ülle Ernits andis üle diplomid Kukrusel asuva kooli lõpetanud 24 meditsiiniõele ja 17 hooldustöötajale.
Tallinna tervishoiu kõrgkool avab Kohtla-Järvel sügisest tegevusterapeutide eriala. Pilt on tehtud eelmisel talvel toimunud aktusel, kui rektor Ülle Ernits andis üle diplomid Kukrusel asuva kooli lõpetanud 24 meditsiiniõele ja 17 hooldustöötajale. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Tallinna tervishoiukõrgkool avab Kohtla-Järvel tegevusterapeutide eriala, sest Ida-Virumaal on terav puudus spetsialistidest, kes õpetavad ja arendavad erivajaduse korral oskusi igapäevaelus paremini hakkama saamiseks.

Eesti tegevusterapeutide liidu juhatuse liige Ida Joao-Hussar kinnitas, et Virumaa piirkonda on väga vaja tegevusterapeute.

"Meie postkasti on tulnud väga palju tööandjate soove neid spetsialiste leida. Kahjuks on enamik kohti jäänud täitmata. Mina töötan Haapsalus peaajukahjustusega klientidega ja nende hulgas on olnud päris mitu Narva inimest, kes on minu käest küsinud, miks ei ole tegevusterapeute Narvas," rääkis Joao-Hussar, kes lootis, et tegevusterapeudi eriala Tallinna tervishoiu kõrgkooli Kohtla-Järve struktuuriüksuses aitab seda kitsaskohta leevendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles