Ahtme tondilosside omanikud maksavad trahve, kuid hooneid lammutama ei kiirusta

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
See Aru tn 4 asuv pooleliolev hoone vahetas mullu omanikku, kuid olukord pole muutunud − võsa ja niitmata rohi varjavad majavaremed peagi täielikult.
See Aru tn 4 asuv pooleliolev hoone vahetas mullu omanikku, kuid olukord pole muutunud − võsa ja niitmata rohi varjavad majavaremed peagi täielikult. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve linnavalitsuse korrakaitseametnik Timofei Korepov on juba mitu aastat püüdnud Pargitaguse ja Aru tänava tondilosside omanikke korrale kutsuda, nõudes neile kuuluvate objektide kordategemist ja ohutuse tagamist või siis lammutamist ja ümbritseva territoorium korrastamist. Protsess on hakanud liikuma alles pärast kohtutäiturite poole pöördumist.

Timofei Korepov kinnitas, et hooletutele kinnisvaraomanikele nad asu ei anna. Ahtme linnaosas on praegu viis probleemset objekti.

"See protsess ei ole lihtne, kuid asjad on hakanud liikuma, ehkki mitte nii aktiivselt, nagu me tahaksime," märkis ta. "Aru tn 4 omal ajal pooleli jäänud lasteaed vahetas eelmisel sügisel omanikku − kinnisvara ostis ära Tallinna ettevõte Larvik. Firma esindajad käisid kohapeal ja nägid, mida nad ostsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles