Narvalased kutsuvad traditsioonilisele suvelaadale

Põhjarannik
Copy
Pedaalautode ralli on lõbus ja hasartne ettevõtmine.
Pedaalautode ralli on lõbus ja hasartne ettevõtmine. Foto: IVKH

Laupäeval, 15. augustil kella 10-16 toimub Narvas Ida-Virumaa kutsehariduskeskuse (IVKHK) õppehoone ees (Kreenholmi 45) traditsiooniline suvelaat.

Suvelaat pole ainuüksi koht, kust endale vajalikku kraami soetada, vaid eelkõige huvitav ja lõbus võimalus nädalavahetust veeta. Head tuju loob suvelaadal oma muusikaga SKY Raadio, Narva laste loomemaja korraldab patside punumise meistriklassi ja oma õpilaste fotode näituse. Lapsed esitavad ka sütitavaid tantsunumbreid. MTÜ Ayuda pakub ratsutamisvõimalust ja toob laadale kaasa miniloomaaia ning IVKHK õpilastelgi on mitmesuguseid meelelahutusi varuks.

Eesti, Läti ja Leedu kaupmehed ning käsitöölised pakuvad müügiks istikuid, suviseid aiasaadusi, maiustusi, lihatooteid, suveniire, tööstuskaupu ning ainulaadseid käsitööesemeid, külastajad aga saavad soovi korral käsitöömeistritega silmast silma suhelda.

Suvelaada raames toimub taas ka põnev pedaalautode võistlus "Street Pedal Race", millest võtavad osa end eelnevalt registreerinud võistkonnad. Ühe neist moodustavad SKY Raadio energilised saatejuhid: hommikusaate "ЗапуSKY!" juht Valera Listopad ning õhtuse sõu "Drive Time" juhid David Lazba ja Nikita Legkostup. Pärast võidusõitu on kavas SKY Raadio suveniiride ja Brisa värskendavate limonaadide loosimised.

IVKHK toitlustusjuht Urmas Murumäe viib koos tudengitega läbi grillimise meistriklassi "Chill, Grill and Fire". Muide, IVKHK meeskond pälvis tänavu tiitli "Eesti noormeister grillimises 2020".

Kavas on muidki meelelahutusi. Kohapeal saab tutvuda IVKHK pakutavate õppimisvõimaluste ja suvise vastuvõtu tingimustega ning suhelda õpetajate ja õpilastega. Narva eesti keele maja tutvustab oma keeleõppeprogramme. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles