Jõhvi vallavalitsus trahvis Ossipenko firmat

Põhjarannik
Copy
N&V on Jõhvis muru niitnud juba aastaid, vallavalitsus on rahulolematust avaldama asunud alates sellest suvest.
N&V on Jõhvis muru niitnud juba aastaid, vallavalitsus on rahulolematust avaldama asunud alates sellest suvest. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi vallavalitsus trahvis vallas teede ja haljasalade hooldamisega tegelevat OÜd N&V, ettevõte pole aga sanktsiooniga nõus. 

"Viimasel ajal on sagenenud vallaelanike pöördumised, milles avaldatakse rahulolematust sellega, kuidas tehakse Jõhvi vallas haljastus- ja heakorratöid. Samuti on mitmed volikogu liikmed juhtinud tähelepanu Jõhvi valla lepingupartneri OÜ N&V tööle," kirjutas abivallavanem Messurme Pissareva hooldusfirmale. 

Kirjas tuuakse ära kokku 9 niitmata haljasala, mis 13. augustil toimunud kontrolli käigus tuvastati. Nende eest määras vallavalitsus ettevõttele ka 960 euro suuruse leppetrahvi. 

N&V omanik Nikolai Ossipenko, kelle juhitud valimisliit Jõhvi − Meie Kodu langes juunis opositsiooni, ütles, et tegemist on poliitilise küsimusega. "See on tagakiusamine vallavalitsuse kritiseerimise eest. Me ei lepi selle trahviga ning advokaadid praegu tegelevad selle küsimusega," tõdes Ossipenko.

Põhjarannik küsis juba juuli lõpus vallavanem Max Kaurilt, miks vallavõim just nüüd on hakanud kriitilisemalt jälgima Ossipenko firma tööd. "See ei ole poliitiline küsimus − Jõhvis peab heakord olema nõutaval tasemel. Praegune kolmeaastane leping saab läbi järgmisel aastal. Arutame, kuidas viia uus hange läbi nõnda, et töö kvaliteet oleks edaspidi parem ja valla kulu väiksem," sõnas Kaur toona. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles