Valitsus kolib kaheks päevaks Ida-Virumaale

Põhjarannik
Copy
Peaminister Kaja Kallase juhtimisel toimub valitsuse istung teisipäeval Narvas.
Peaminister Kaja Kallase juhtimisel toimub valitsuse istung teisipäeval Narvas. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Esmaspäeval suundub vabariigi valitsus kaheks päevaks Ida-Virumaale, et kinnitada kohapeal riigi pühendumust piirkonna arengule ning üleminekule mitmekesisemale ja keskkonnasõbralikumale majandusele, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo.

Valitsuse visiit algab esmaspäeval kell 11 kohtumisega kohaliku elu edendajatega Kiviõli seikluskeskuses, kus ministreid tervitab Lüganuse vallavanem Marja-Liisa Veiser. Alates kella 12st algavad ministritel kohtumised üle maakonna.

Näiteks haridus- ja teadusminister Liina Kersna osaleb muu hulgas Jõhvi põhikooli uue hoone sarikapeol. Ta kohtub ka Kohtla-Järve haridusjuhtidega ning osaleb haridusreformi ümarlaual Alutaguse, Toila, Jõhvi ja Kohtla-Järve esindajatega. Teisipäeval külastab ta Narvas Vanalinna riigikooli ja Narva eesti gümnaasiumi ning kohtub Tartu ülikooli Narva kolledži inimestega.

Esmaspäeva õhtul korraldavad peaminister Kaja Kallas ja Narva linnapea Katri Raik Narva kunstiresidentuuris vastuvõtu valitsuse liikmetele ja külalistele.

Teisipäeval kell 10 algab Vaba Lava Narva teatrikeskuse ruumides valitsuse istung ja kabinetinõupidamine, millele kell 12 järgneb pressikonverents.

Esmaspäeval kohtuvad peaminister Kaja Kallas ja siseminister Kristian Jaani sisekaitseakadeemia Narva õppekeskuses Euroopa Komisjoni siseasjade voliniku Ylva Johanssoniga, arutamaks olukorda Ukrainas ning liikmesriikide abistamist sõjapõgenike vastuvõtmisel ja nende toetamisel.

Peaminister Kaja Kallas kohtub Ida-Virumaal veel ametiühingute esindajatega, tudengitega, külastab Sillamäe sadamat ja Aquaphori tehast. Teiste valitsuse liikmete päevakava kohta saab infot vastava ministeeriumi avalike suhete osakonnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles