Minister Jaak Aab lubas Narva-Jõesuu muuli ehitusele õla alla panna

Külli Kriis
, ajakirjanik
Copy
Minister Jaak Aab (pildil keskel) sai vana muuli peal kõndides uue muuli tööprojekti koostanud Aavo Raigilt (vasakul) ja linnapea Maksim Iljinilt põhjaliku ülevaate, kui hull praegu asi ikka on.
Minister Jaak Aab (pildil keskel) sai vana muuli peal kõndides uue muuli tööprojekti koostanud Aavo Raigilt (vasakul) ja linnapea Maksim Iljinilt põhjaliku ülevaate, kui hull praegu asi ikka on. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Riigihalduse minister Jaak Aab lubas kohtumisel Narva-Jõesuu linnavalitsuses, et taotleb valitsuselt raha Eesti julgeolekule olulise Narva-Jõesuu muuli ehitamiseks.

"Siiani on Narva-Jõesuu linn investeeringutega üsna ilusti hakkama saanud," loetles linnapea Maksim Iljin viimase nelja aasta jooksul valminud objekte. Kergliiklustee Narva ja Narva-Jõesuu vahel, linnasisesed kergliiklusteed, uuendatud tänavavalgustus, sadama ehitus, uus administratiivhoone koos kaupluse ja tervisekeskusega.

Uus muul on aga linnale üksinda liiga suur suutäis. 450 meetri pikkune muul läheks maksma seitse miljonit eurot, see on kolmveerand linna aastaeelarvest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles