Kohtla-Järve linnapea loobus vastu tahtmist kahest abilinnapeast

Erik Gamzejev
Copy
Toomas Nael pakkus volikogus välja uue linnavalitsuse koosseisu, kus on alles kolm senist abilinnapead − Vitali Borodin, Evelyn Danilov ja Kristiine Agu −, kuid puuduvad Riina Ivanova ja Ljudmila Jantšenko.
Toomas Nael pakkus volikogus välja uue linnavalitsuse koosseisu, kus on alles kolm senist abilinnapead − Vitali Borodin, Evelyn Danilov ja Kristiine Agu −, kuid puuduvad Riina Ivanova ja Ljudmila Jantšenko. Foto: Erik Gamzejev / Põhjarannik

Alates 9. juulist jäävad Kohtla-Järve linna rahandus- ja arenguteenistus juhtideta, sest linnapea Toomas Naela ettepanekul jättis volikogu enamushäältega nende senised juhid ja abilinnapead Ljudmila Jantšenko ja Riina Ivanova tööta.

"Pean tunnistama, et selle otsuse jõustumise kuupäevast ma vaimustunud pole. 9. juulist on teenistused juhtideta. Selge on, et kõiki kohustusi ümber jagada ei õnnestu. Mulle ei meeldi, et osa töid jääb tegemata, ka need, mis on suure tähtsusega," ütles Nael, tuues näiteks lisaeelarve ja eelarvestrateegia koostamise, mis nüüd tähtajaks valmis ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles