Linnavalitsus keelas Narva tanki lähedal maantee ääres parkimise ja piiras kiirust

Põhjarannik
Copy
Selline nägi välja olukord tanki lähedal asuval maanteelõigul kolmapäeva õhtul, kui sinna hakkasid kogunema autodega saabunud inimesed, et kaitsta tanki äraviimise eest.
Selline nägi välja olukord tanki lähedal asuval maanteelõigul kolmapäeva õhtul, kui sinna hakkasid kogunema autodega saabunud inimesed, et kaitsta tanki äraviimise eest. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva linnavalitsus paigaldas politsei soovitusel Narva tanki juurde parkimist keelavad ja kiirust piiravad liiklusmärgid. 

Märgid paigaldati  Narva-Narva-Jõesuu-Hiiemetsa tee 7. kilomeetrile. 

Narva politseijaoskonna juhi Indrek Püvi sõnul käib viimastel päevadel tanki juures palju inimesi, mille tõttu on mõistlik selle vahetus läheduses parkimist ja kiirust piirata. „Täpselt samu piiranguid on kehtestatud ka varem, kui tanki juures on palju inimesi käinud, viimati näiteks tänavu 9. mail,“ rääkis Püvi.

„Viimased päevad on näidanud, et tee pargitakse seal tihedalt kinni ning autode vahel sagivad inimesed seavad end paraku ohtu, kiirused on seal aga suured ning autojuhtide tähelepanu tihti hajunud,“ sõnas politseijaoskonna juht.

Liiklusmärkide paigaldamisega ei piirata inimeste ligipääsu tanki juurde. Vahetult monumendi juures asuv parkla jääb avatuks.

Narva linnavalitsus tuletas lisaks ühismeedias reedel meelde, et avalikes kohtades on keelatud tarbida alkoholi, kasutada keelatud sümboolikat ja teha muid toiminguid, mida saab käsitleda avaliku korra rikkumisena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles