Andke märku, kes väärivad sel aastal Ida-Virumaa ettevõtlusauhindu

Põhjarannik
Copy
2021. aastal pälvisid Ida-Viru aasta äriteo eest tunnustust naiste juhitavad ettevõtted. Pildil on äriteo nominendi AS Svarmil tegevjuht Merle Roste, aasta äriteo auhinna pälvinud kooli kood/Jõhvi juht Karin Künnapas, aasta äriteo nominendi OÜ Tallinn Dolls juhid Mari Martin ja Imbi Luiker ning auhinnad üle andnud Jõhvi vallavanem Maris Toomel.
2021. aastal pälvisid Ida-Viru aasta äriteo eest tunnustust naiste juhitavad ettevõtted. Pildil on äriteo nominendi AS Svarmil tegevjuht Merle Roste, aasta äriteo auhinna pälvinud kooli kood/Jõhvi juht Karin Künnapas, aasta äriteo nominendi OÜ Tallinn Dolls juhid Mari Martin ja Imbi Luiker ning auhinnad üle andnud Jõhvi vallavanem Maris Toomel. Foto: Anna Markova

Kuni 22. septembrini saab esitada kandidaate konkursile "Ida-Virumaa ettevõtted 2022".

Nii nagu mullugi, selgub konkursil Ida-Virumaa aasta äritegu ning peale selle valitakse parimad välja veel seitsmes kategoorias: euroraha rakendaja 2022, väikeettevõte 2022, turismiettevõte 2022, uustulnuk 2022, ettevõtjate sõber 2022, noorte ettevõtlik tegu 2022 ja Ida-Viru aasta rohepöörde tegu 2022.

Kandidaatide esitamiseks tuleb Ida-Viru ettevõtluskeskuse kodulehel ivek.ee täita ankeet, kus tuleb välja valida kandideerimise kategooria ning põhjendada, milliste tegude ja saavutuste eest kandidaat esitatakse. Samal lehel on ka konkursi juhend, mis tasub enne kandidaadi esitamist läbi lugeda.

Ida-Viru ettevõtluskonkursi auhinnakategooriad

  • Ida-Viru aasta äritegu 2022
  • Ida-Viru aasta euroraha rakendaja 2022
  • Ida-Viru aasta väikeettevõte 2022
  • Ida-Viru aasta turismiettevõte 2022
  • Ida-Viru aasta uustulnuk 2022
  • Ida-Viru aasta ettevõtjate sõber 2022
  • Ida-Viru aasta noorte ettevõtlik tegu 2022
  • Ida-Viru aasta rohepöörde tegu 2022

Allikas ja lisainfo: www.ivek.ee

Põhilised tingimused on, et konkursile võib esitada Ida-Virumaal tegutseva kandidaadi viimaste aastate tegevuse eest ja kandidaat ei tohi olla maksuvõlgnik. Ühe kandidaadi võib esitada ka mitmes kategoorias.

Ida-Viru ettevõtluskeskuse juhatuse liige Pille Sööt julgustab nii eraisikuid kui ka ettevõtteid ja organisatsioone kandidaate esitama. "Ida-Virumaal tegutseb palju tublisid tegijaid, kes on panustanud maakonna arengusse. Tuletage nad meelde ning esitage ettevõtluskonkursile, et nad ei jääks teenitud tähelepanust ja tunnustusest ilma," sõnas ta.

Oktoobri alguses kogunev žürii valib kõikides kategooriates välja nominendid. Kõigist neist tehakse järgnevate kuude jooksul videoklipid, mida neil on võimalik edaspidi oma turundustegevuses kasutada.

Ettevõtluskonkursi võitjad tehakse teatavaks 1. detsembril Kohtla-Nõmmel kaevandusmuuseumis toimuval tseremoonial.

Eelmisel aastal pälvis Ida-Viru aasta äriteo auhinna Ida-Virumaal tegevust alustanud tehnoloogiakool kood/Jõhvi, kes pälvis lisaks ka ettevõtjate sõbra auhinna. "Me ei saaks seda kooli teha ilma nii suure positiivse vastuvõtuta, mida me oleme saanud Ida-Virumaal. Meil on kindlasti veel väga-väga palju teha, et see suur tunnustus ära teenida, aga me oleme sinnapoole teel," ütles kooli juhtiv Karin Künnapas eelmise aasta detsembris maakonna ettevõtlusgalal suurel laval auhindu vastu võttes.

Konkurssi Ida-Virumaa ettevõtete tunnustamiseks korraldab Ida-Viru ettevõtluskeskus koostöös partneritega: Ida-Virumaa omavalitsuste liit, Eesti kaubandus-tööstuskoja Jõhvi esindus, Europe Directi Jõhvi teabekeskus, SA Ida-Viru Investeeringute Agentuur ja Põhjarannik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles