Ükski Ida-Virumaal kandideeriv reformierakondlane ei pääsenud parteinimekirjas isegi esimese poolesaja hulka (1)

Põhjarannik
Copy
Ida-Virumaal kandideerivatest reformierakondlastest on üleriigilises partei kandidaatide nimekirjas kõige kõrgemal kohal Jõhvi vallavanem Maris Toomel. Aga see koht on alles 54.
Ida-Virumaal kandideerivatest reformierakondlastest on üleriigilises partei kandidaatide nimekirjas kõige kõrgemal kohal Jõhvi vallavanem Maris Toomel. Aga see koht on alles 54. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Reformierakonna üleriiklikus valimisnimekirjas ei pääsenud ükski Ida-Virumaal kandideerija isegi esimese poolesaja hulka, mis tähendab, et nende võimalused pääseda parlamenti parteinimekirja kaudu, on nullilähedased.

Kõige kõrgemal, 54. kohal, on Reformierakonna Ida-Viru piirkonna juht ja Jõhvi vallavanem Maris Toomel. Kohe tema järel, 55. kohal, tuleb Reformierakonna esinumber Ida-Virumaal Meelis Kiili. Aivar Surva on 74. real ja ülejäänud viis Ida-Virumaal kandideerijat veelgi tagapool. 

Reformierakonna üleriikliku valimisnimekirja pingerida sündis sisevalimistel, kus tuli 125 kandidaadi seast valida välja 30 nime.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles