Virve Linder esitas uued abilinnapeakandidaadid ja kahtlustab volikogu kantselei arvutisse sissehäkkimist

Erik Gamzejev
Copy
Virve Linder teeb 7. veebruaril uue katse saada oma linnavalitsuse kandidaatidele volikogu poolt toetust.
Virve Linder teeb 7. veebruaril uue katse saada oma linnavalitsuse kandidaatidele volikogu poolt toetust. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kohtla-Järve linnapea Virve Linder pakkus kolmapäeval mõned tunnid enne seda, kui seitse volikogu liiget talle umbusaldusavalduse esitasid, kolm uut abilinnapeakandidaati. Lisaks teatas ta, et kahtlustab volikogu kantselei arvutisse sissehäkkimist. 

Virve Linder esitas volikogule uuteks abilinnapeakandidaatideks Kohtla-Järve gümnaasiumi ajalooõpetaja Kaire Jõe, Reformierakonna Virumaa piirkondliku koordinaatori Erik Setškovi ja Eesti sotsiaaltöö assotsiatsiooni juhatuse liikme Olga Pihlaku.

Jõe hakkaks tegelema hariduse ja kultuuri, Setšekov majanduse ja arengu ning Pihlak sotsiaalküsimustega. Pihlaku kavatses Linder esitada kandidaadiks juba esimesel katsel, mis esmaspäeval toetust ei leidnud. Kuid mõned päevad varem asendas ta Pihlaku praeguse abilinnapea Evelyn Daniloviga, kuna seda soovis osa volikogu liikmeid. See manööver ei toonud aga loodetud toetust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles