Ürituste korraldajad saavad Kohtla-Järvel konkureerida 650 euro suurusele toetusele

Copy
Kohtla-Järve keskraamatukogu lugemissaalis toimuvad ettevõtlike linlaste osalusel põnevad käsitöötoad.
Kohtla-Järve keskraamatukogu lugemissaalis toimuvad ettevõtlike linlaste osalusel põnevad käsitöötoad. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Toetust saab taotleda projektidele, mis edendavad kohalikku kultuuripärandit, toetavad kultuuri ning parandavad hariduse kvaliteeti Kohtla-Järve linnas.

"Need võivad olla konverentsid, kontserdid, meistriklassid ja muud algatused, mis aitavad edendada meie linna haridus- ja kultuuritegevust, toetavad kultuuripärandi säilitamist, linnaelu mitmekesistamist jms," selgitas haridus- ja kultuurikomisjoni esimees Svetlana Vladimirova.

Tema sõnul kasutasid seda võimalust varem peamiselt linna allasutused ning selle rahaga premeeriti ka olümpiaadide võitjaid ja medaliste. Nüüdsest saavad sellest programmist, kus jagamisele läheb kokku 6000 eurot, toetust taotleda vaid eraisikud, Kohtla-Järve territooriumil tegutsevate mittetulundusühingute ja ettevõtted. Linna allasutused seda toetust taotleda enam ei saa.

Toetusetaotlusi võetakse vastu jooksvalt iga aasta 15. veebruariks, 15. maiks, 15. augustiks ja 15. oktoobriks arvestusega, et projekti elluviimine algab mitte varem kui kuu aega pärast taotluste esitamise tähtaega. Projektitoetuse maksimaalne suurus on 90 protsenti projekti kogumaksumusest, kuid mitte rohkem kui 650 eurot.

Tagasi üles