Aasta kooli finaali pääses kaks Ida-Viru gümnaasiumi

Põhjarannik
Copy
Finalistide seas on ka Jõhvi gümnaasium.
Finalistide seas on ka Jõhvi gümnaasium. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Esmaspäevast on avatud rahvahääletus, mille tulemusel selgitatakse välja aasta kool 2023. Tiitlile kandideerib kümme finaali jõudnud kooli, kelle seas on ka Jõhvi gümnaasium ja Kohtla-Järve gümnaasium.

Aasta kooli žüriiliikme, haridus- ja noorteameti koolituskeskuse projektijuhi Kätlin Valge sõnul oli konkursi tase väga kõrge ning kõik osalenud koolid on väärt esiletõstmist. "Iga kool tõi oma tutvustusvideos välja midagi erilist ja unikaalset, mis ongi selle konkursi suurimaks väärtuseks − oma armsa kooli nähtavaks tegemine."

Haridus- ja noorteameti eestvedamisel kuuendat korda toimunud konkursil osales kokku 40 üldhariduskooli üle Eesti. Nende seast valis konkursi žürii välja kümme finalisti, kelle videoid näeb ETV hommikusaates "Terevisioon" ning lisaks saab nendega tutvuda portaali Novaator vahendusel. Rahvahääletus kestab 19. maini aadressil novaator.err.ee/aastakool.

Võitja väljaselgitamiseks liidetakse kokku rahvahääletuse tulemused ja žürii hinded. Aasta kooli tiitli võitja kuulutatakse välja 2. juunil ETV otsesaates "Terevisioon".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles