Jõhvi värskendas vallavalitsust - vähem liikmeid, suurem palk

Erik Gamzejev
Copy
Jõhvi vallavalitsuse uuendatud koosseis: abivallavanem Ilmar Aun, vallavalitsuse liige Sergei Andrejev, vallavanem Maris Toomel, abivallavanem Ingrid Spitz ja vallavalitsuse liige Avo Kiir.
Jõhvi vallavalitsuse uuendatud koosseis: abivallavanem Ilmar Aun, vallavalitsuse liige Sergei Andrejev, vallavanem Maris Toomel, abivallavanem Ingrid Spitz ja vallavalitsuse liige Avo Kiir. Foto: Erik Gamzejev / Põhjarannik

Jõhvi volikogu kinnitas kolmapäeva õhtul ametisse uue vallavalitsuse, kus liikmeid on senise kuue asemel viis, kes hakkavad saama varasemast rohkem palka. 

Senistest vallavalitsuste liikmetest jätkavad uuendatud koosseisus reformierakondlasest vallavanem Maris Toomel ja hariduse ning kultuuri valdkonna abivallavanem Ingrid Spitz valimisliidust Ühiselt Jõhvi Eest. Vallavalitsuse liikmetena jätkavad ka Sergei Andrejev (Ühiselt Jõhvi Eest) ja Avo Kiir (EKRE). 

Uue liikmena lisandub vallavalitsusse majanduse ja arenguvaldkonna abivallavanem Ilmar Aun (Ühiselt Jõhvi Eest). Kuni tänavuse kevadeni oli selles ametis Arvo Aller (EKRE), kes valiti riigikogusse. Ajutiselt oli mõned kuud abivallavanema ametis Avo Kiir, kes aga ei soovinud pensinärina täiskoormusega abivallavanema tööd jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles