Esmaspäeval avab Jõhvi kesklinnas uksed uus pagariäri

Erik Gamzejev
Copy
Uus pagariäri koos kohvikuga hakkab Jõhvis tegutsema hoones, mis rajati ligemale 30 aastat tagasi kiirtoidurestoraniks ja kus hiljem tegutses kasiino.
Uus pagariäri koos kohvikuga hakkab Jõhvis tegutsema hoones, mis rajati ligemale 30 aastat tagasi kiirtoidurestoraniks ja kus hiljem tegutses kasiino. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

AS Agdeck avab esmaspäeval Jõhvi kesklinnas pagariäri, kus hakatakse müüma kohapeal valmistatud pirukaid ja kulinaartooteid ning kuhu tuleb ka kohvik.

Agdeckil on praegu väike kulinaarkauplus ka Wironia hotelli, kohviku ja pubiga samas hoones aadressil Rakvere põik 5. Uue kondiitriäri jaoks ostis Agdeck ära kõrvalasuva hoone, mille rajas sinna 1995. aastal Voroninite perekond piirkonna esimese nüüdisaegse kiirtoidurestoranina. Hiljem tegutses samas hoones kasiino, kuid viimastel aastatel on see olnud kasutuseta.

Agdecki ühe omaniku Sulev Reelo sõnul laiendab Agdeck uues hoones oluliselt senist kondiitriäri. "Senistes ruumides on jäänud ilmselgelt kitsaks," märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles