Ahtme linnaossa istutatakse üle tuhande puu ja põõsa

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Kohtla-Järve linnapea Virve Linder ja abilinnapea Erik Setškov tulid vaatama, kuidas haljastustööd edenevad, ning panid ka ise käed külge.
Kohtla-Järve linnapea Virve Linder ja abilinnapea Erik Setškov tulid vaatama, kuidas haljastustööd edenevad, ning panid ka ise käed külge. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve Ahtme linnaosas pannakse kasvama kolmsada noort puud ja ligi poolteist kilomeetrit põõsaid − kokku üle tuhande istiku, mis linnatänavad peagi rohelisemaks ja köitvamaks muudavad.

Kokku pistetakse Ahtmes mulda üle tuhande istiku, millest 300 moodustavad eri liiki puud: tavalised kuused, pihlakad, must aroonia, pärnad jt. Need on Juhani puukooli istikuäridest välja valinud tööde hanke võitnud OÜ Ökopesa haljastajad.

Istutustöid tehakse Ahtme linnaosa eri paigus. Neljapäeval pandi mitukümmend puud kasvama Estonia puiestee garaažide juurde, spordihalli juures on täis istutatud kaks suurt platsi ning peagi pistetakse istikud mulda ka Maleva ja Tammiku kooli juures. Haljastustööd ootavad ees ka Sõpruse tänaval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles