Kohtla-Järve vana ja uus võim kraaklevad nagu tülli läinud mudilased liivakastis

Erik Gamzejev
Copy
Kohtla-Järve eelmine, Virve Linderi linnavalitsus (esireas) ja praegune, Henri Kaselo linnavalitsus (tagareas) jäid ühele pildile mullu 28. novembril, kui volikogu tagandas Linderi linnavalitsuse ja kinnitas ametisse Kaselo linnavalitsuse. Tagumises reas vasakul on linnasekretär Anna Generalova, kes on ametis olnud mõlema linnavalitsuse ajal.
Kohtla-Järve eelmine, Virve Linderi linnavalitsus (esireas) ja praegune, Henri Kaselo linnavalitsus (tagareas) jäid ühele pildile mullu 28. novembril, kui volikogu tagandas Linderi linnavalitsuse ja kinnitas ametisse Kaselo linnavalitsuse. Tagumises reas vasakul on linnasekretär Anna Generalova, kes on ametis olnud mõlema linnavalitsuse ajal. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kohtla-Järve eelmise ja praeguse linnavõimu vaheline kraaklemine sai sotsiaalmeedias hagu juurde pärast seda, kui Henri Kaselo avaldas eelmise nädala lõpus 22 punktist koosneva loetelu uue võimu tegemistest.

Sellele vastanud eelmine linnapea Virve Linder kirjutas Kaselo nimekirja kohta, et iga adekvaatne inimene saab aru, et kõike seda ei ole võimalik saavutada 100, isegi mitte 200 või 300 päevaga. "Samamoodi peaks iga adekvaatne inimene aru saama, et enda ehtimine võõraste sulgedega ei tee au mitte kellelegi," märkis ta, tänades oma linnavalitsuse liikmeid, kes tegid ära nii suure töö, et "selle harjal sõidavad veel järgmine ja ehk ka ülejärgmine komplekt linnajuhte".

Opositsioonilise valimisliidu Restart Kohtla-Järve liider Janek Pahka lisas omalt poolt: "Ei meeldi mulle endale ja ei meeldi ka lugejatele see pidev nokude mõõtmine, aga kui elanikele sõna otseses mõttes valetatakse ja kui valetajaks on linnapea, siis ei saa lihtsalt sellest mööda vaadata," märkis Pahka ja laadis sotsiaalmeedias üles portsu slaide, mis tema hinnangul lükkavad ümber Kaselo linnavalitsuse saavutused ja näitavad, et enamiku sellest tegi eelmine linnavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles