Sillamäe tõstis spordiklubidele ja noorsportlastele makstavaid toetusi

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Mullu külastas Sillamäe spordikompleksi 45 873 inimest.
Mullu külastas Sillamäe spordikompleksi 45 873 inimest. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Sillamäe linnavalitsus tõstis käesoleval aastal spordiklubidele ning laste ja noorte sporditegevuseks makstavaid toetusi: tänavu linnaeelarvest sporditegevuseks makstavate toetuste kogusumma on 194 250 eurot. Muu hulgas on kerkinud ka noorsportlaste toetused.

Sillamäel on registreeritud 18 spordiorganisatsiooni, sealhulgas 12 spordiklubi. Linn toetab tänavu kuut spordiklubi ehk ühe klubi võrra rohkem kui mullu kümnel spordialal kogusummas 174 825 euroga. Iga-aastast toetust makstakse spordiorganisatsioonidele, mis on tegutsenud vähemalt aasta.

"Sillamäe toetab 7-21aastaste [iluvõimlemises 6-20aastaste] laste ja noorte sporditegevust 500 euroga lapse kohta aastas. See on üle saja euro rohkem kui enne ning praegu üks suuremaid Eestis makstavaid toetusi," sõnas Sillamäe linnavolikogu noorsoo- ja spordikomisjoni liige ning Kalevi spordikompleksi nõukogu esimees Dmitri Lett. "Peale selle saavad kümme noort andekat sportlast lisatoetust summas 13 597 eurot ning eelmise aasta parim meeskond − Sillamäe saalijalgpalliklubi FC NPM Silmet − 5828 eurot."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles