Deniss Larchenkost sai Põhja-Tallinna linnaosa vanema asetäitja

Põhjarannik
Copy
Deniss Larchenko.
Deniss Larchenko. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Erakonda Eesti 200 kuuluv Narva volikogu opositsionäär Deniss Larchenko asus selle nädala algusest tööle Põhja-Tallinna linnaosa vanema asetäitjana. Uues ametis kuuluvad tema vastutusalasse sotsiaalvaldkonda, haridust, kultuuri ja noortepoliitikat puudutavad küsimused. Põhja-Tallinna linnaosa vanem on Larchenko erakonnakaaslane Külli Tammur.

"Selle ametikoha täitmiseks korraldati konkurss, kuhu minagi oma CV saatsin. Minu teada osales sel konkursil kümmekond inimest, sealhulgas Põhja-Tallinna linnaosavalitsuse endised töötajad. Konkursi raames tuli täita mitu ülesannet, mis nõudsid mitmekümne dokumendiga tutvumist. Tutvuda tuli nii linna kui ka linnaosa eelarvega, seejärel toimus vestlus. Konkurss oli üsna kõva ja mul on hea meel, et mul see edukalt läbida õnnestus," rääkis Larchenko 2. juulil Rus.err-ile.

Larchenko rõhutas, et püüab olla linlastele võimalikult avatud. "Olen üsna suhtlusaldis, inimesed võivad minu poole pöörduda. Narvalased on sellest ammu aru saanud ning tahan, et Tallinnas oleks samamoodi. Elan ise Põhja-Tallinnas, käin väga tihti jala ja vahel liigun ka ühissõidukitega. Mind võib kohata tänaval ning alati saab küsimustega linnaosavalitsusse pöörduda," sõnas ta.

Tagasi üles