Narvas pandi pihta elektritõuks

Copy
Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

14. augustil avastati, et Narvas Kangelaste tänava maja juures on varastatud tõukeratas Xiaomi Mi Electric Scooter. Vargusega tekitatud kahju on umbes 500 eurot.

Lõi elukaaslast ja lasi jalga

15. augustil sai politsei väljakutse Narvas asuvasse kortermajja, kus alkoholijoobes 44aastane mees oli tüli käigus löönud oma elukaaslast. Politseinike saabudes oli mees sündmuskohalt lahkunud. Politsei alustas kriminaaluurimist.

Läks purjuspäi ekskaasale kallale

15. augustil anti politseile teada, et Narvas Kivilinna tänaval oli alkoholijoobes 35aastane mees löönud oma endist abikaasat. Politseinikud pidasid mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Droonilennutaja sai politseilt noomida

15. augustil avastasid piirivalvurid Narva lähistel Auvere külas Oasaare teel piirivööndis kooskõlastamata mehitamata õhusõiduki lennutamise. Patrull tuvastas drooni lennutanud Eesti kodaniku, kes enda sõnul ei olnud teadlik, et nimetatud piirkond asub piirivööndis. Droonilennutajale tehti suuline hoiatus.

Usbekk jäi võltsdokumendiga piiril vahele

14. augustil kontrolliti Narva piiripunktis Eestist väljumisel Usbekistani kodanikku ning avastati tema isiklike asjade hulgast juhiluba, mis oli täielikult võltsitud. Dokument võeti ära ning inimene suundus Venemaale.

Märksõnad

Tagasi üles