POLITSEI Elektritõuksiga röövel pritsis ohvritele gaasi

Copy
Foto: Matti Kamara (Pohjarannik)

11. septembri õhtul ligines seni tuvastamata mees elektritõukerattaga Jõhvis Veski tänava maja juures pingil istunud meestele, piserdas nende suunas pipragaasi, haaras ühe mehe koti erinevate esemetega ja sõitis minema. Arstiabi keegi ei vajanud. Kahju on selgitamisel. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Avastati võltsitud 2eurone

Politsei sai teate, et augustis kõrvaldas sularahakeskus käibelt Ida-Virumaal tuvastatud võltsitud 2eurose mündi ja 100eurose rahatähe, mis saadeti nende päritolu selgitamiseks ekspertiisi. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Kahe aasta tagune pettus tuli ilmsiks

Politsei sai 10. septembril teate, et 2022. aastal oli Narvas ebaseaduslikult ühe naise nimele vormistatud 600eurone krediitkaart, mille olemasolust saadi teada aastaid hiljem, kui inkassofirma laekumata makseid tagasi hakkas nõudma. Kahju on 773 eurot.

Vargad viisid seifi koos rahaga

Ööl vastu 11. septembrit murti Kohtla-Järvel Ereda tänaval sisse kõrvalhoonesse ning võeti kaasa seif erinevate esemete ja sularahaga. Kahju on selgitamisel.

Noaga vehkinud räuskaja viidi pokri

10. septembri keskpäeva paiku räuskas ja vehkis Narvas Mõisa tänava kaupluse juures noaga mees, kellele kutsuti politsei. Juhtunu üksikasju uurib politsei kriminaalmenetluses.

Meeste rünnaku ohvriks langenud naised said viga

Politsei sai teate, et 10. septembri öösel lõi alkoholijoobes mees Narva-Jõesuu korteris oma elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Politseile teatati, et 11. septembri hommikul ründas mees Narvas maja juures oma endist elukaaslast, kes sai viga.

Mõlema juhtumi asjus alustati kriminaaluurimist.

Tagasi üles