Investeeringupakkumine osutus kelmuseks

Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Politseisse pöördus Jõhvis elav mees, kes oli soovinud interneti vahendusel tulu teenida ning investeerinud 9000 eurot. Hiljem mõistis mees, et on saanud petta, ning pöördus abi saamiseks politseisse.

Mees sai auto varuosadega petta

Kohtla-Järvel elav mees andis teada, et tegi mõnda aega tagasi internetilehe kaudu auto varuosade tellimuse ning tasus tellitud toodete eest 263 eurot. Siiani ei ole ta aga tellitud kaupa kätte saanud.

Nädalavahetusel välkusid rusikad ja noad

6. oktoobril sai politsei väljakutse Narva linna, kus joobes 51aastane mees oli löönud oma abikaasat. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Ööl vastu 6. oktoobrit löödi Narvas asuva meelelahutusasutuse juures 39aastast meest.

5. oktoobril puhkes Jõhvis ühes korteris tüli mehe ja naise vahel. Tüli käigus lõi mees terariistaga 34aastast naist. Vägivallajuhtumi täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Ööl vastu 5. oktoobrit puhkes Narva meelelahutusasutuses ühe mehe ja kahe naise vahel tüli. Sõneluse käigus lõi mees 28- ja 33aastast naist. Üks naistest pöördus esmaabiks haiglasse.

4. oktoobri õhtul sai politsei väljakutse Alutaguse valda, kus ühise alkoholitarvitamise käigus olid tülli läinud elukaaslased. Tüli käigus lõi 42aastane naine oma elukaaslast noaga. Meedikud andsid mehele esmaabi. Politsei pidas naise kuriteos kahtlustatavana kinni.

Keelualal drooni lennutanud mees sai trahvi

4. oktoobril avastasid piirivalvurid, et piiriäärsel alal lendab droon. Kuivõrd droonilennutamine oli kooskõlastamata, reageeris juhtunule piirivalve toimkond. Inimene tunnistas drooni lennutamist ning selgitas, et ei olnud kursis piirkonnas kehtivate piirangutega. Talle määrati rikkumise eest 200eurone rahatrahv.

Märksõnad

Tagasi üles