Petturid hoiatasid petturite eest

Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Politsei sai oktoobris teate, et kahele Kohtla-Järve elanikule helistas kelm, kes tutvustas end Telia töötajana ning väitis, et kliendi telefonileping hakkab lõppema. Lepingu pikendamiseks küsiti isikukoodi. Peagi helistas kannatanutele järgmine kelm, kes tutvustas end pangatöötajana ja ütles, et uut lepingut püüab vormistada pettur, kes tahab kannatanu nimel laenusid võtta. Konto kaitsmiseks jagasid mõlemad kannatanud pahaaimamatult kelmidele oma Smart-ID PIN-koode, mille tagajärjel võeti ühe kontolt 850 eurot ja teise nimel vormistati laenusid ligikaudu 13 800 euro eest.

Vend lõi venda

12. oktoobril sai politsei väljakutse Kiviõli linna korterisse, kus joobes mees lõi oma venda, kes sai viga. Politsei pidas ründaja kuriteos kahtlustatavana kinni ja viis ta esialgu kainenema.

Tundmatu lõi tanklas naist

12. oktoobri öösel tuli Narvas Tallinna maanteel tanklas ühe naise juurde võõras mees, kes lõi teda ja lahkus seejärel sõiduautoga. Kõiki täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Elukaaslast löönud naisele kutsuti politsei

13. oktoobril sai politsei väljakutse Narva linnas asuvasse korterisse, kus naine lõi tüli käigus oma elukaaslast.

Tülitsevad kaasad said mõlemad viga

13. oktoobril sai politsei väljakutse Sillamäel korterisse, kus peretüli käigus said viga nii mees kui naine. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.

Märksõnad

Tagasi üles