Ahtmes lasi mees õhkrelvast auto pihta

Copy
Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

14. oktoobril lasi 40aastane mees Kohtla-Järvel Ahtmes pneumopüstolist sõiduauto esiklaasi, mille tagajärjel tundis autos viibinud inimene ohtu oma elule. Sõiduauto esiklaas sai kahjustada, keegi kõrvaline teadaolevalt viga ei saanud. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning sündmuse uurimine jätkub kriminaalmenetluses.

Sillamäel sai laps liiklusõnnetuses viga

15. oktoobri õhtul enne kella kaheksat sõitis 7aastane poiss Sillamäel Viru pst 30 asuva maja juures reguleerimata ülekäigurajal jalgrattaga vastu 44aastase mehe juhitud veoauto Citroën Jumper kõrvalistuja-poolset külge ja kukkus. Laps sai viga ja toimetati haiglasse.

Hooaja lõpus varastatakse jalg- ja tõukerattaid

9. oktoobril avastati, et Narvas Puškini tänaval asuva maja trepikojast on varastatud valget värvi jalgratas Trek Marlin 5. Kahju on umbes 500 eurot.

11. oktoobril varastati Kohtla-Järvel Pärna tänaval asuva kooli juurest elektritõukeratas Xiaomi Mi Electric Scooter 3. Kahju on umbes 400 eurot.

Kohtla-Järvel varastati autost kütust

14. oktoobril avastati, et Kohtla-Järvel Ehitajate tänaval seisnud veoautost on varastatud kütust. Kahju on umbes 800 eurot.

Märksõnad

Tagasi üles