Kohus vahistas oma naist tappa ähvardanud mehe

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru maakohus. ILJA SMIRNOV
Viru maakohus. ILJA SMIRNOV Foto: Põhjarannik

Viru maakohus võttis prokuratuuri taotlusel vahi alla 38aastase mehe, kes ähvardas Kohtla-Järvel tappa oma naise ja süüdata korteri, kus olid ka lapsed.

Juhtum leidis aset läinud pühapäeva õhtul, kui mees ei pääsenud oma korterisse. Prokuratuuri teatel ähvardas mees purustada kõik korteri aknaklaasid, tappa naise ning korteri põlema panna.

Mehe ähvardusi tasus tõsiselt võtta, sest eelmisel õhtul oli ta alkoholijoobes  samas korteris märatsenud - ta käis noaga ringi, lõhkus mööblit, loopis asju ja sõimas rõvedalt.

Politsei pidas mehe kinni ööl vastu esmaspäeva ja talle esitati kahtlustus tapmise ja vara hävitamisega ähvardamises.

Viru Ringkonnaprokuratuuri abiprokuröri Margit Luga sõnul on kahtlustatav varasemalt korduvalt kriminaalkorras karistatud. "Prokuratuur suhtub täie tõsidusega lähesuhtevägivalla juhtumitesse. Antud juhtumi puhul tuli pöörata erilist tähelepanu ka asjaolule, et lisaks abikaasale olid hirmul ka korteris viibinud lapsed," lisas Luga.

Teisipäeval võttis Viru Maakohus prokuratuuri taotlusel mehe vahi alla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles