Staadioniehituseks lüüakse kopp maasse

Gerli Romanovitš
, ajakirjanik
Copy
Kunstmuru, mis Kiviõli staadionile maha laotatakse, võetakse rendile. See tähendab seda, et katte hooldamine ja asendamine jääb omaniku, mitte vallavalitsuse ülesandeks.
Kunstmuru, mis Kiviõli staadionile maha laotatakse, võetakse rendile. See tähendab seda, et katte hooldamine ja asendamine jääb omaniku, mitte vallavalitsuse ülesandeks. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Lähima nädala aja jooksul lüüakse Kiviõli aastaid oodatud kunstmurukattega staadioni ehitamiseks kopp maasse ning juba sel sügisel saavad noored jalgpallurid Rakveresse minemise asemel kodukandis palliplatsil harjutada. 

Kiviõli kunstmurukattega staadioni ehituslepingul on allkiri all ning juba järgmise kahe nädala jooksul peaksid algama aluspinnase ehitustööd Kivõli vene kooli ja kortermajade vahele jääval alal. Eesmärk on viia staadion sügiseks, kui jalgpalliklubi Irbis treeningurühmad aktiivset tööd alustavad, niikaugele, et jalgpallitreeninguid saaks läbi viia kodus, mitte Rakveres, kuhu väikesed jalgpallurid seni vurama on pidanud. 

Esimese asemel kaks etappi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles