Jõhvi arstide protsessi prokurör: kohtulahend võib luua pretsedendi

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Tiiu Sepa ja Niina Neglasoni kohtuasi pole prokurör Kalmer Kase (keskel) sõnul raske, keerulisemaks teeb selle tunnnistajate rohkus ning kohtuniku seotus kohtutöö korraldamisega samal ajal.
Tiiu Sepa ja Niina Neglasoni kohtuasi pole prokurör Kalmer Kase (keskel) sõnul raske, keerulisemaks teeb selle tunnnistajate rohkus ning kohtuniku seotus kohtutöö korraldamisega samal ajal. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Niinimetatud Jõhvi arstide kohtuasjas riiklikku süüdistust esindav Kalmer Kask ütles, et see protsess ei ole raske, kuid kohtulahend võib luua pretsedendi küsimustes, milles praegu kuigi palju kohtupraktikat pole. 

"See on täiesti tavaline protsess. Raskused on pigem selles, et planeerime ette küll tunnistajaid, aga kuna kohtunikuks on Viru maakohtu esimees, kellel on ka teisi halduslikke ülesandeid, siis (siinkohal ma mingil juhul ei soovi visata kivi maakohtu kapsaaeda) on see toonud kaasa tunnistajate nimekirja ümbertegemist ja uute kutsete saatmist," vastas ta küsimusele, kas see protsess on raske.

Võib luua pretsedendi  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles