Narva alistas karikamängus Nõmme Kalju ja tegi sammu lähemale veerand miljoni euro suunas

Erik Gamzejev
Copy
Sel pildil on Aleksandr Zakarljuka heitlemas 1. märtsil toimunud superkarika mängus Flora vastu, mille Narva kaotas. Täna õhtul sai aga just Zakarljukast mängu otsustaja karikasarja veerandfinaalis Nõmme Kalju vastu, kui tema ilus ja täpne  pommlöök tõi Narvale võidu 2:1.
Sel pildil on Aleksandr Zakarljuka heitlemas 1. märtsil toimunud superkarika mängus Flora vastu, mille Narva kaotas. Täna õhtul sai aga just Zakarljukast mängu otsustaja karikasarja veerandfinaalis Nõmme Kalju vastu, kui tema ilus ja täpne pommlöök tõi Narvale võidu 2:1. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Narva Trans alistas teisipäeva õhtul Aleksandr Zakarljuka kaunist pommlöögist Eesti jalgpalli karikasarja veerandfinaalis Nõmme Kalju 2:1 ja säilitas sellega võimaluse pääseda mängima eurosarja, mis tooks klubile ligikaudu veerand miljonit eurot.

Tallinnas Nõmme staadionil toimunud kohtumises jäi valitsev karikaomanik Trans teise poolaja alguses kaotusseisu, kui väravavaht Andreas Vaikla pudistas käest palli, mille kogenud Eesti koondise mängija Sander Puri ühe meetri pealt väravasse kõmmutas. 

59. minutil viigistas seisu kaheksa aastat Narvas elav Elevandiluuranniku jalgpallur Irie, kes Nõmme Kalju trahvikastis palli endale võitles, osavalt ringi keeras ja palli värava ülemisse nurka lõi.

Kohtumise võiduvärav sündis 76. minutil, kui Kohtla-Järvelt pärit Transi poolkaitsja Aleksandr Zakarljuka lajatas 30 meetrilt palli Nõmme Kalju värava ülanurka. 

Mullu veel Transi väravat kaitsnud, kuid nüüd Kaljusse siirdunud Marko Meeritsal, ei jäänud pärast kohtumist muud üle, kui tõdeda Soccernetile, et oli hea löök ja ilus värav. 

Transil õnnestus hea kaitsetööga eduseisu hoida ja tagada karikasarja pääs nelja parema hulka. Karikavõidu kaitsmiseks, millega kaasneb ka pääs eurosarja ja ligikaudu veerand miljoni suurune süst klubi eelarvesse, tuleb Narval alistada veel kaks vastast. 

Teisipäeva õhtul oli karikasarjas võistlustules ka teises liigas mängiv Kohtla-Järve JK Järve U21 meeskond, kes kaotas esiliigas meeskonnale FC Elva 1:3. 

Kolmapäeval kohtuvad omavahel veerandfinaalides meistriliiiga klubid Tartu Tammeka ja Tallinna Flora ning esiliiga B-tasandil mängiv Võru Helios ja meistriliiga meeskond Tallinna Kalev. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles